İBRAHİM KARAALİ SOKAK YENİ YÜZÜNE KAVUŞTU

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan parke kaplama çalışmaları sonrası Atatürk Mahallesi’nde Atatürk Caddesi ile Aziz Nesin Sokağı birbirine bağlayan İbrahim Karaali Sokak yeni yüzüne kavuştu.

İbrahim Karaali Sokak’ta parke kaplama çalışması gerçekleştiren Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif mahallelerinde yol bakım, onarım ve parke kaplama çalışmalarını sürdürüyorlar.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Deniz Mahallesi’nde drenaj kanalı boyunca dolgu ve tesviye çalışmalarını sürdürüyorlar. Atatürk Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi’nde (itfaiye yokuşu) yol kenarında duvar örme çalışması ve Aziz Nesin Sokak’ta parke kaplama çalışmaları devam ediyor.

Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmaların ilçe genelinde aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.