HBB Başkanı Savaş’ın Annesi Vefat Etti. Başkan Savaş’ın Annesi Merhume Nimet Savaş Toprağa Verildi.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş’ın annesi Nimet Savaş vefat etti.

Tedavi gördüğü Mustafa Kemal Üniversitesi hastanesinde yaşamını yitiren merhume Nimet Savaş’ın cenaze namazı HBB Mezarlık Kompleksi’nde kılındı ve Antakya Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Annesinin vefatını sosyal medya hesaplarından duyuran ve üzüntülerini paylaşan Lütfü Savaş, covid-19 tedbirleri kapsamında, cenaze törenlerine katılımın sınırlandırıldığını hatırlattı. Savaş, törene katılmak isteyenlere teşekkür ederek, “Kıymetli hemşehrilerim, annem merhume Nimet Savaş’ı, pandemi kuralları gereği 30 kişinin katılımı ile son yolculuğuna uğurluyoruz. Bu süreçte dualarınızla yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Taziyelerini sunan herkesten Allah razı olsun” dedi.

 

85 yaşında hayatını kaybeden Nimet Savaş’ın cenaze törenine, Başkan Savaş ve ailesi ile birlikte Hatay Valisi Rahmi Doğan, bazı milletvekili ve belediye başkanları, HBB üst düzey bürokratları katıldı.

Törende hazır bulunanlar hayli üzüntülü olduğu görülen Başkan Savaş ve aile üyelerine başsağlığı dileklerini sundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.