Çekmece’de ihtiyaç olan noktalara yeni altyapı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Temiz Çevre ve Sağlıklı Yaşam” ilkesiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Atık suların sağlıklı şekilde tahliye edilmesi ve altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, Defne ilçesine bağlı Çekmece Uğur Mumcu Bulvarı mevkisi mini çevre yolundaki meskenler için 300’lük beton borularla 800 metre yeni atık su hattı çalışması gerçekleştirildiğini belirtti.

Fiziki ve teknik şartların göz önünde bulundurularak yapılan çalışma sayesinde çevre atık su tahliyesinin sağlıklı şekilde gerçekleşeceğine dikkat çeken HATSU, atık suların modern yöntemler ile deşarj edilmesi ve çevreye zarar vermeyecek hale getirilmesi adına atık su hattı çalışmalarının kent genelinde sürdüğünü vurguladı.

Teknik personel gözetiminde yapılan söz konusu çalışmada 1 kepçe, 1 kamyon ve 3 personelin görev yaptığını açıklayan HATSU, şebeke hatlarının güzergahları planlanırken tüm cadde ve sokaklardaki evlerin atıksu sistemine bağlanabileceği prensibinin esas alındığını aktardı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.