Cemevinden Camiiye Camiden Kiliseye dezenfektanlı önlem!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi, koronavirüse karşı mücadelesini sürdürüyor. İlçe genelinde toplu alanları dezenfekte etmeye devam eden belediye ekipleri, önlemler kapsamında camilerin ve ibadethanelerin girişlerine el dezenfektan üniteleri yerleştirdi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Hemşerilerimizin ibadetlerini sağlıkla yerine getirmelerini oldukça önemsiyoruz.Koronavirüs ile mücadele kapsamında Belediyemiz tarafından kentimizde bulunan cami, kilise ve cemevlerine ekiplerimiz tarafından dezenfektan ünitesi dağıtımı gerçekleştirildi.Tedbirlere uyarak bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

TEDBİRLERE UYARAK BU ZORLU SÜRECİ SAĞLIKLA ATLATABİLİRİZ

Başkan Fatih Tosyalı,”Düzenli olarak denetimlerimiz ve ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları aralıksız sürüyor. İlçemizin genelinde virüse yönelik tedbirleri kesintisiz uyguluyoruz. Hemşerilerimizin ibadetlerini sağlıkla yerine getirmelerini oldukça önemsiyoruz. Yaşadığımız bu zorlu süreci vatandaş olarak tedbirlere uyarak geçirmemiz şart. Maske, mesafe ve temizliğe özen göstererek vaka sayısının azalmasını sağlamak bizim elimizde. Tedbirlere uyarak bu zorlu süreci sağlıkla atlatabiliriz “diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.