Belen Belediyesinden “Yabancı Dil Protokolü”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Küreselleşen dünyada her geçen gün önem arz eden Yabancı Dil Eğitimi, çağımızın olmazsa olmazlarından birisi. Gençlerin geleceğe donanımlı bir şeklide hazırlanması düşüncesinden yola çıkan Belen Belediyesi, yabancı dil eğitimi almak isteyenlere ED HOME ile Yabancı Dil Eğitiminin kapılarını aralıyor. Belen Belediyesi ile ED HOME ortak karara vararak dil öğrenmek isteyenlere İlçe vatandaşlarına % 20 indirim yapılmasını öngören protokol kararını imzaladı.

ED HOME Sahibi Emrah Ergen ve Belediye Başkan Vekili Mesut Bozkurt tarafından atılan imzaların ardından yapılan bilgilendirmede, günümüz dünyasında daha yetkin ve özgüven sahibi bireyler yetiştirmek, sosyal çevreyi genişletmek ve daha renkli bir yaşam için kaliteli hizmet vermeye hazır olduklarını dile getiren Emrah Ergen; “ED HOME Yurtdışı Danışmanlık ekibi, YDS-FOEFL-IELTS HAZIRLIK, GENEL İNGİLİZCE, ÜCRETSİZ DENEME DERSLERİ ile yaratıcılık, işbirliği, kritik düşünme, iletişime de katkı sunduklarını, işimizin merkezinde ve eğitimlerimizin özünde, öğrencilerimizi toplum için daha aktif, başarılı ve toplumun gelişmesine katkıda bulunan bireyler olabilmesi yatıyor. ED HOME ile 21. yüzyıla daha güvenli başlamak isteyenlere kapışlarını aralayacaktır. Belen ilçemizde böylesine bir protokol imzalamanın başarıya koşan bireyler yetiştireceğini” ifade etti.

Belediye Başkan Vekili Mesut Bozkurt ise yaptığı açıklamada, “Eğitim camiası pandemi nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyor, inşallah bir an önce yüz yüze eğitime geçerek eğitimler kaldığı yerden devam eder, yabancı dil eğitimi de bu süreçte en belirleyici kriter, yeni bir dil demek dünyanın kapılarını tekrar aralamak demek, bizlerde bir nebze de olsa öğrencilerimizin ve velilerimizin eğitimlerine katkıda sunmak adına indirim protokolümüzü imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun”. İfadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.