WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (55852) ORDER BY t.name ASC

Hatay’da yoğun bakımlar dolu… Yatak sıkıntısı yaşanıyor | Ekogündem Gazetesi

Hatay’da yoğun bakımlar dolu… Yatak sıkıntısı yaşanıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

COVİD 19 Hatay’da pik yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’da hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde yatak sorunu olduğunu açıkladı. İskenderun Devlet Hastanesi’nin (Eski SSK Hastanesi) bahçesine AFAD çadırlar kurdu. Yine aynı hastanenin ameliyathane için kullanılan birimlerinin de yoğun bakım ünitesine dönüştürülmek üzere hazırlık yapıldığı ifade ediliyor.

Antakya Devlet Hastanesinde yatak sorunu nedeniyle hastaların hastane koridorlarında yattığı ifade edilirken Hatay, İzmir, Adana, Antalya, Samsun,ve Ordu’da yoğun bakım doluluk oranlarında sıkıntı yaşandığı ifade ediliyor.

Hatay’da  birbiri ardına yaşanan orman yangınları, canlı bomba olayının yaşanması pandemi sürecinde yaşanan kaygıların geri plana itilmesininde etkisi olduğu biliniyor.

“Yönetilmesi çok zor bir süreç yaşıyoruz”

Öte yandan Dr. Ender Çolakoğlu, gündeme ilişkin yaptığı paylaşımda şu görüşleri paylaştı.       

Covid 19 pandemisinin başlangıcından bu yana en yoğun günleri yaşıyoruz. Günlerdir inanılmaz ve yönetilmesi çok zor bir süreç yaşıyoruz.  Bu kadar ağır hastayı aynı anda tam anlamıyla ve istenen standartta tedavi edebilmek,yatışını sağlayabilmek,ihtiyaç halinde yoğun bakım ünitesine nakletmek her zaman istediğimiz gibi olamıyor.Şu an bu salgını kontrol altına alabilecek sihirli bir değnek yok.Ama sürecin yönetilebilmesi ve hasta sayısının azaltılarak sağlık kurumlarının yükünü azaltabilmemiz adına elbette yapılacak çok iş var.
1)Maske,mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka uymalı,zorunlu haller dışında kimseyle iletişim içinde olmamalıyız
2)Kamu Yönetimi daha sıkı önlemler almalı,en azından 14 gün tam kapatma uygulamalıdır
3)Yeni başlayacak aşılar hızla temin edilmeli ,öncelikle risk gruplarının aşılanması sağlanmalıdır.Aşıya karşı yapılacak kötülemeler için şimdiden önlem alınmalıdır.
4)Biliyoruz ve inanıyoruzki bu kabus dolu günler geçecek pandeminin bitişini hep beraber kutlayacağız.
Pandemi süresinde bu hastalıktan hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet,tedavisi devam edenlere acil şifalar diliyorum.Bizler sağlık personelleri olarak bu şifaya bir nebzede olsada katkıda bulunabilmek için Pazar günleri dahil gece gündüz her an çalşmaya devam ediyoruz.Sağlıkla kalın”
Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.