SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA İSKENDERUN’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi,sokağa çıkma kısıtlamasında da şehir merkezinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokakları dezenfekte etti.

Ekipler, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatı ile Şehit Pamir ve Ulucami caddesinde ve farklı noktalar da dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

-İSKENDERUN BELEDİYESİ KENT MERKEZİNDE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”Hemşerilerimizin sağlığı için durmadan yorulmadan aşkla çalışıyoruz, çünkü bizim değerlisiniz. Bu zor ve sıkıntılı sürecin olabilen en az sorun ile atlatılabilmesi için Belediyemiz tüm olanakları ve insan kaynağı ile her daim hemşerilerimizin hizmetindedir ”dedi.

EVDE KALIN SAĞLIKLA KALIN

Koronavirüs ile mücadele kapsamında kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Çalışmalar virüs tehdidi ortadan kalkana kadar yapılmaya devam edilecek. Önce insan önce sağlık. Evde kalın sağlıkla kalın” şeklinde konuştu.

-İSKENDERUN BELEDİYESİ SOKAĞA ÇIKMA  KISITLAMASINDA DA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPTI

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.