Kent merkezinde polis HES kodu sorguluyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Polisi, risk oluşturması nedeniyle, küresel bir salgın haline gelen ve ölümlere neden olan Koronavirüsün (Covid-19) bulaşıcılığının önlenmesi ve olası hastalık vakalarında tedaviye yönelik tedbirlerin alınması kapsamında İskenderun’un işlek caddelerinde ve Havuzlu Çarşı mevkinde vatandaşlara  HES kodu sorgulaması yapıyor.

Öte yandan insanların COVİD 19’a karşı dikkatli olmaları gerektiği düşüncesinden hareket eden İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü ve belediye tarafından vatandaşları bilinçlendirmek ve için vaka olan  yerlerdeki kalabalığı azaltmak amacıyla alınan kararla asılan Şehit Pamir Caddesine asılan İskenderun’da afişli korona uyarısı da esnafın tepkisi üzerine geri çekildi. Aynı pankartın benzerleri de İskenderun’un, Kocatepe, Mustafa Kemal, Sakarya, İsmet İnönü, Denizler ve Esentepe mahalleleri ile Ulucami Caddesi Anıt Meydanına da asılmıştı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.