CHP’li Kadınlar Çocukları Sevindirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyası başlattı.
Partililerden topladıkları yardımlarla, ihtiyaç sahibi öğrenciler için giyecek, mont ve ayakkabı alan kadın kolları üyeleri, bu yardım malzemelerini öğrencilere dağıttı.
Dağıtım öncesi ilçe binasında bir basın açıklaması düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılınç, yardım kampanyalarına destek verenlere teşekkür etti.
Yaşadığımız bu zorlu süreçte ihtiyaç sahiplerine destek olmanın daha büyük önem arz ettiğini söyleyen Kılınç; “Yaşadığımız bu zorlu süreçte hem pandemi virüsü ile hem de ekonomi ile halkımız zorlu bir mücadeleden geçiyor. Bu mücadelede kadın kollarımız olarak yetim ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yanında olmak istedik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize sıcak elimizi uzattık. Elimizi uzatmakta bize destek olan başta Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Taygun Cantürk’e ve Hatay Büyükşehir Belediyesi daire başkanlarımıza, meclis üyelerimize, partili gönüllü tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.
Biz kadın kollarına her daim desteğini esirgemeyen ilçe başkanımız sayın Yusuf Mansuroğlu’na ve kadın kolları yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.


Daha sonra kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu da; “Bu yardım kampanyasında, desteğini esirgemeyen, tüm partililerime, belediye meclis üyelerime, iş adamlarına, avukatlarımıza, kurultay delegelerime, hepiniz adına teşekkür ediyorum. Şuna eminim ki bu yapılan yardımlar gerçek anlamda sahiplerini bulacak, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.