“ÖĞRETMENLERİMİZ ÜLKEMİZİN AYDINLIK YARINLARINDA EN BÜYÜK PAY SAHİBİDİR”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında öğretmenlerin Türkiye’nin aydınlık yarınlarında büyük pay sahibi olduklarını ifade eden Lütfü Savaş, “Çocuklarımızın hayata hazırlanmasında en büyük rehberliği yapan öğretmenlerimizin değeri asla tartışılamayacak kadar büyüktür. Bu kutsal mesleği Anadolu’nun her köşesinde binbir emek ve özveriyle yapan tüm öğretmenlerimiz, ülkemizin aydınlık yarınlarında en büyük pay sahibidir” dedi.

Başkan Savaş mesajında, “Öğrencilerine rol model olarak onların iyi ahlaklı ve erdemli bireyler olarak yetişmesini sağlayan öğretmenlerimizin görevlerini yerine getirirken yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Eserinin üzerinde imzası olmayan yegâne sanatkâr öğretmendir’ sözünü kendine ülkü edinerek bu mesleği icra eden öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Güzel ülkemizin dört bir yanında şanlı Türk bayrağımızın dalgalandığı her yerde görevinin başında olan, bu mesleğe ömrünü adayan tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.