Ak Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı Doğan vefat etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay İl Başkan Yardımcısı ve Medya tanıtım Başkanı  Tevfik Fazlı Doğan, yakalandığı COVİD 19 dolayısıyla yaşamını yitirdi.

1962 yılında Hatay’ın Antakya İlçesi’nde dünyaya gelen, Altınözü ilçesi Yolağzı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Tevfik Fazlı Doğan, ilk, orta ve lise öğrenimini Antakya’da tamamladıktan sonra babası merhum Hüsamettin Doğan’ın yanında iş hayatına atıldı.

Bir süre ticaretle uğraşan Doğan, 1995 yılında akaryakıt sektörüne giriş yaptı. Bu sektörde yaklaşık 23 yıldır Antakya halkına hizmet veren Doğan, bir dönem Petrol İşverenleri Sendikası (PÜİS) İskenderun Şube Başkanlığı yaptı. Doğan başarılı iş hayatı sırasında, Hatay Zafer Gazetesi ve BRT Televizyonu ile medya sektörüne adım attı. Uzun yıllar BRT’de yönetim kurulu üyeliği yapan Tevfik Fazlı Doğan, 2006 yılından bu yana da Hatay Zafer Gazetesi’nin imtiyaz sahipliğini yürütüyor.

Tevfik Fazlı Doğan, Antakya Gazeteciler Cemiyeti ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde Onur Kurulu Üyesi olarak yer alıyor. Spor alanında da çalışmalar yapan Doğan, bir dönem Hatayspor Kulüp Başkanlığı yaptı.

Daha sonra siyasete giren Tevfik Fazlı Doğan AK Parti Hatay Teşkilatının kuruluşunda yer alan isimler arasında yer aldı. Antakya Belediye Meclis Üyeliği görevinde bir dönem bulunan Doğan, 1995-1999 yılları arasında Antakya Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerini de başarıyla yürüttü. Yaklaşık 9 yıldır AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve Medya ve Tanıtım İl Başkanlığı yapan Doğan aynı zamanda Hatay Birlik Vakfı Antakya Şube Başkanlığı görevini de bulunmuştu.

Medya sektöründeki deneyimini HD Medya Grup bünyesindeki Hatay Zafer Gazetesi, Altınözü Haber Gazetesi, Hatay FM ve Genç Radyo ile sürdüren Tevfik Fazlı Doğan evli ve 2 çocuk babası idi.

Ekogündem ailesi olarak bizler de Merhum Tevfik Fazlı Doğan’a Allah’tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine ve Ak Parti camiasına başsağlığı diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.