Yangının pandeminin vurduğu “eğitime bir darbe de Türktelekom’dan”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Aileler isyanda… “Köyün çocukları uzaktan değil de uzaydan mı eğitim alacak?” 

9 Ekim 2020’de meydana gelen orman yangınından zarar gören telefon ve internet hatlarının halen onarılmaması pandemi dolayısı ile uzaktan eğitim gören çocukları olumsuz etkiliyor. Pandemi uzaktan eğitim almak zorunda kalan aileler, yeni internet abonelikleri oluşturmasının ardından, Arsuz Belen ve İskenderun’da çıkan yangın, çocukların eğitimine de sekteye uğratıyor. Yangının üzerinden bir aydan daha fazla zaman geçmesine rağmen halen yanan telefon direkleri ve internet kablolarının atıl olması aileleri isyana sürüklüyor.

Aileler, tepkilerini şöyle dile getiriyor: “Çıkan yangında orman ormanlarımız ile birlikte telefon ve internet direkleri, internet kabloları da yandı. 250′ nin üzerinde hane olan Nergizlik Köyünde internet kabloları halen yerde. Bizim köyün çocukları uzaktan değil de uzaydan mı eğitim alacak?”

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.