CHP Hatay İl Başkanı Parlar: Kılıçdaroğlu’nu tehdite tepki koydu..!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Alaattin Çakıcı’nın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesine tepki gösteren CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, “Bu noktada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül gereken adımları bir an önce atmalıdır. Bu şahsa, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Genel Başkanına dil uzatacak cesaret nereden geliyor?” dedi.


Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, bir mektup yazarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etti. Hakaret içeren ifadelerin de yer verildiği mektuba CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar yazılı bir açıklama yaparak tepki gösterdi.

“KİMSENİN TEHDİTLERİNE BOYUN EĞMEYECEĞİZ”
Konuyla ilgili İçişleri ve Adalet Bakanlarını göreve çağıran İl Başkanı Parlar, “Cumhuriyet Halk Partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, Anadolu halkının kanı, teri ve gözyaşı ile kurulmuş, Türkiye Cumhuriyeti’yle yaşıt, köklü bir partidir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bugüne dek yaptığı çalışmalar ve vatandaşı için verdiği mücadelelerle de Cumhuriyet Halk Partisi’nin köklü tarihine adını kazımış bir liderdir. Bugün, geçmişi gece kadar karanlık bir suç örgütü liderinin, Sn. Genel Başkanımızı tehdit etmesi, tehdit edecek cesareti bulması, derinlemesine araştırılması gereken bir konudur. Bu noktada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül gereken adımları bir an önce atmalıdır. Bu şahsa, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Genel Başkanına dil uzatacak cesaret nereden geliyor? Bizler Cumhuriyet Halk Partisinin birer üyesi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin vatan sevdalısı fertleri olarak kimsenin tehditlerine boyun eğmeyeceğiz. Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.