Başkan Fatih Tosyalı Akçay’da Vatandaşları dinledi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye gayret eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın bu kez ziyaret durağı Akçay Mahallesi oldu.

Akçay’da  vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Fatih Tosyalı, halkla sohbet etti.

Vatandaşlardan gelen talep, öneri ve sorunları dinleyen Başkan Fatih Tosyalı, “Akçay’da Muhtarımız Mehmet Bebek ve Güzelçay Muhtarımız Mehmet Zebun ile birlikte kıymetli hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Mahallemizde yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceleyerek değerli hemşerimizin görüş, öneri ve düşüncelerini dinledik” dedi.

Halkımızın Taleplerini Dinliyoruz

Halkın taleplerini ilk ağızdan yerinde dinlediklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Bu bölgemizde ihtiyaç olan yolları sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Bir kaç noktada ise istinat duvarı çalışmamız var. Halkımızdan gelen her talebi önemsiyoruz. Sorunları yerinde inceliyor imkânlar ölçüsünde çözüm buluyoruz. Kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Vatandaşlardan Teşekkür

Düzenlenen toplantıya katılan Muhtarlar ve vatandaşlar ise mahallede yapılmakta olan çalışmalardan dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.