Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’dan Belen’e destek: Yanınızdayız

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İstanbul Beylikdüzü İlçe Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB Meclis Üyeleri Yılmaz Demirel, Erkan Erdoğan, Beylikdüzü Meclis Üyesi Handan Öztürk ve beraberindeki heyetle birlikte, Belen ilçemizde yaşanan orman yangın felaketi nedeniyle, geçmiş olsun dileklerini ve maddi manevi desteklerini ilettiler.

Belen Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Çalık’a ve beraberindeki heyete teşekkürlerimi sunan Başkan Gül; “Böylesine acı bir olayın ardından ülkemizin dört bir yanından maddi manevi desteklerini ileten dostlarımızın araması ve bizlerin yanında olması, ülkemiz adına birlik ve beraberliğimizin bir göstergesi.” İfadelerini kullanarak. Yangın günü yaşanılan olaylarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

 

Beylikdüzü İlçe Belediye Başkanı sayın Mehmet Murat Çalık ise yaşanılan orman yangını nedeniyle büyük bir üzüntü duyduklarını ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hatay benim şahsi meselemdir” sözünü anımsatarak, bizler Hatay’ımızın yaşadığı yaraları sarma adına maddi manevi desteğimizle kardeşlerimizin yanında olacağız.” İfadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.