Kore’den Hatay’a Dostluk Fidanları Toprakla Buluştu…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye’yi üzüntüye boğan Belen ve komşu ilçelerde etkili olan orman yangın felaketinin açtığı yaraların sarılmasına katkıda bulunmak amacıyla harekete geçen Güney Kore menşeli ‘Hysoung’ tekstil firması tarafından Belen Belediyesine gönderilen zeytin ve çam fidanları, TOKİ konutlarında toprakla buluştu.

 

Güney Kore menşeli ‘Hysoung’ tekstil firmasının “Kore’de akan kan da bizim. Hatay’da yakılan orman da bizim.” Diyerek gönderdiği; Dostluk Fidanları Toprakla Buluştu…

Milletvekili Abdulkadir Özel, MHP İskenderun ve Belen İlçe Başkanları Turan Bozkurt ve Seyfullah Gürbüz, Belen belediye personeli ve TOKİ konutlarında ikamet eden çocukların katıldığı, 11Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı‘nda düzenlenen fidan dikme programı gerçekleşti.

Anlamı etkinlikle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Gül ve Milletvekili Özel; “Güney Kore menşeli ‘Hysoung’ tekstil firmasının “Kore’de akan kan da bizim. Hatay’da yakılan orman da bizim.” diyerek Belen ilçemize Kore Savaşı’nda şehit ve gazi olan Türk askerleri anısına gönderdiği 3 bin 43 zeytin ve çam fidanı, Belen TOKİ konutlarımızda toprakla buluşturduk.

Bir kez daha Güney Kore menşeli ‘Hysoung’ tekstil firmasına bu anlamlı bağışlarından ötürü teşekkürlerimi sunarız. İnşallah Geleceğe Nefes parolasıyla çıktığımız bu kutlu yolda ülkemiz çok daha güzel ve yemyeşil bir doğaya kavuşur”. Temennisinde bulunarak, katılımcılara teşekkürlerini ilettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.