Geleceğe Nefes olacak fidanlar Belen ilçesinde toprakla buluştu.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Geleceğe Nefes parolası Belen’de hayat buldu. Ülkemizde ormanlarımızın yaşadığı yangın, tahribat ve erezyona uğramasıyla yaşadığı olumsuz etkileri minimuma düşürme adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda başlatılan “Geleceğe Nefes” kampanyası bu yıl da 11 Kasım saat 11.11’de geçen yıl ilki düzenlenen ve ülke çapında geniş bir kitleye hitap eden “Geleceğe Nefes” parolasıyla çıkılan fidan ekiminin bu yıl Belen’de ikincisi düzenlendi.

Belen ilçemizde geçen ay yaşadığımız orman yangınında zarar gören alanlarda başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında düzenlenen ve Hatay Valisi  Rahmi Doğan, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı İbrahim Gül, İlçe Belediye Başkanları, MHP İl Başkanı Murat Adal, sivil toplum başkanları, ilçe başkanları ve bölge müdürlerinin katıldığı, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı nda fidanı dikme programı Belen ilçesi Fatih mahallesinde gerçekleştirildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.