GASTRONOMİ EVİ’NDE ANLAMLI ATATÜRK GECESİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HATAY GASTRONOMİ EVİ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Atatürk’ün sonsuza dek kalplere yazılışının 82. yıl dönümünde şehrin protokol üyelerini Hatay Gastronomi Evi’nde ağırlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha andı.

10 Kasım Salı günü düzenlenen organizasyona Başkan Savaş ile birlikte eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Emrullah Büyük, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Hatay Barosu Başkanı Avukat Ekrem Dönmez, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir idarecileri, siyasi parti yöneticileri, STK temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı.

HATAY PROTOKOLÜ ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü YÂD ETTİ

Ebedi başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği akşam yemeğinde bir araya gelen Hatay protokolü, Mustafa Kemal Atatürk’ü şükranla yâd etti.

Gecenin ilerleyen dakikalarında Başkan Lütfü Savaş, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren müzisyenlere çiçek takdim etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Antakya Şubesi Başkanı Kezban Kuran, bu önemli geceyi düzenleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a Atatürk portresi hediye etti.

“ATAMIZIN PORTRESİNİ GASTRONOMİ EVİMİZİN EN GÜZEL YERİNE ASACAĞIZ”

Aldığı değerli hediyeden mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Savaş, “Kezban Hanım’a bu güzel hediyesi için teşekkür ediyorum. Atamızın portresini Gastronomi Evimizin en güzel yerine asacağız. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve ülkemizin huzuru için şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.