Adımlar Ali İsmail Korkmaz Burs Fonu içindi…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ali İsmail Korkmaz Vakfı, 42’nci İstanbul Maratonu’nda #AdımlarımızHerYerde dedi; Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerindeki gönüllüler adımlarını İsmail Korkmaz Burs Fonu için attı. Bu sene 250 öğrenciye burs desteği sağlamayı hedefleyen ALİKEV’in kampanyasına isteyen herkes 30 Kasım’a kadar bağışta bulunmaya devam edebilecek.

ALİKEV gönüllüsü 122 kişi, 42’nci İstanbul Maratonu’nda Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarında adımlarını gençler okuyabilsin diye attı. Pandemi koşulları yüzünden sadece 42K parkurunun fiziksel olarak gerçekleştiği koşuda, koşucular “sanal koşu” uygulamasıyla diledikleri yerde koşarak kampanyaya destek oldu.

#AdımlarımızHerYerde sloganıyla yola çıkan ALİKEV’in ve Emel Anne’nin çağrısı sosyal medyada karşılık buldu. Dilek İmamoğlu da sosyal medya hesaplarından herkesi ALİKEV ve Emel Anne’ye destek olmaya çağırdı.

Toplumsal barış ve eşitliğin var olduğu, insan-doğa ilişkileri de dâhil olmak üzere her türlü eşitsiz ilişkiden arınmış bir dünyayı, gençliğin katılımıyla kurarak Ali İsmail’in düşlerindeki özgür dünyayı hayata geçirmek misyonuyla kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV), 42’nci İstanbul Maratonu’nda Emel Anne ile birlikte Ali İsmail Korkmaz Burs Fonu için koştu.

Bu sene 250 öğrenciye burs desteği sağlamayı hedefleyen ALİKEV için kampanyaya destek olmak isteyenler 30 Kasım saat 24:00’e kadar bağışta bulunmaya devam edebilecek.

Destek olmak isteyenler için Emel Anne’nin kampanya linki: alikev.org/emelanne

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.