Atatürk’ün huzurunda..!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bu gün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde düzenlenen çeşitli törenlerle anıldı. 

Anma günü etkinlikleri kapsamından İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Milli Mücadelenin eşsiz kahramanı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Çelenk Sunma Törenine katıldı.

Bu gün saat: 09.00′ da Atatürk Anıtında düzenlenen törende;  İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ata’nın manevi huzuruna çelenk sundu, akabinde Atatürk’ün aziz hatırası önünde iki dakikalık saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşının okunarak gönderdeki bayraklar yarıya indirildi. Daha sonra Atatürk Haftası dolayısıyla düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verilerek, tebrik edildi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.