Hangi okulların “Okulum Temiz Belgesi” Sertifikası var?

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Okulum Temiz Belgesi” Sertifika Töreni Yapıldı…

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz “Okulum Temiz Belgesi” almaya hak kazanan okullara, belgelerini törenle verdi.

Eğitim kurumlarımızda ve sunulan eğitim hizmetlerinde standart kazanabilmesi için, ülkemizin kalite kontrol alanında marka kuruluşu olan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile iş birliği yapılarak yayımlanan “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu” rehberliğinde, okul/kurumlarımız tarafından yürütülen çalışmaların yerinde kontrolü için yapılan tetkik çalışmaları sonucunda “Okulum Temiz Belgesi” almaya hak kazanan okullara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz tarafından belgeleri verilmiştir. Sosyal mesafeye dikkat ederek gerçekleştirilen törene tetkik çalışmalarda görev alan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Kerem Deveci de katıldı.

İskenderun’daki okullarımızın tamamına yakını standartları sağlayıp Okulum Temiz Belgesi almak için başvuruda bulunmuştur. Hijyen şartlarının sağlanarak, Covid-19 ve benzeri salgınlara karşı güvenli eğitim ortamları oluşturulması için yapılan çalışmaların yerinde kontrol edilmesi süreci ve belgelendirme işlemleri devam etmektedir.

Pandemi sürecinde Sevgili Öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri için emek veren herkese teşekkür ediyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.