İyi Parti İl Yönetimi CHP Hatay İl Başkanlığı ziyaret etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti Hatay İl Teşkilatı’nı ağırladı.  Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, İYİ Partilileri, “Ülkemizin kurtuluşu için birlikte mücadele ettiğimiz ittifak ortaklarımız” olarak tanımladı.


Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanlığı, İYİ Parti Hatay İl yönetimini ağırladı. CHP İl Başkanlığı binasında samimi bir ortamda geçen ziyareti değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, ziyarette ekonomi, sağlık, dış politika, eğitim gibi alanlarda Türkiye’nin yaşadığı sorunları konuştuklarını söyledi.


Demokrasi mücadelesinde güç birliğinin önemine vurgu yapan Başkan Parlar, “İYİ Parti İl Başkanı Sayın Şefik Çirkin ve İyi Parti’nin Değerli İl Yönetim Kurulu Üyeleri bugün bizi ziyaret ederek büyük nezaket gösterdiler. Ülkemizin huzuru, refahı, aydınlık geleceği kısacası kurtuluşu için birlikte mücadele ettiğimiz ittifak ortaklarımızla çok değerli, güzel sohbetimiz oldu. Bu ziyaret için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, iyi ki varlar” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.