250 bin fidan toprakla buluşacak…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“İskenderun Belediyesi de 11 Kasım´da 250 bin fidan dikecek” İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun nüfusu kadar fidanın toprakla buluşacağını söyledi.

“Daha yeşil bir İskenderun, daha yeşil bir Türkiye için 11.11.2020 tarihinde, her bir İskenderunlu hemşerimiz için birer adet olmak üzere, toplamda  anayla buluşturuyoruz. El ele, gönül gönüle, haydi İskenderun fidan dikmeye” açıklamasını yaptı. EKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ise partisinin iktidara gelişinin 18. yıl dönümünde ülkede 1 milyon yeni üye için 1 milyon fidan dikmeyi hedeflediklerini belirtti. İktidarları döneminde toplam 4.7 milyar fidanı toprakla buluşturduklarını anlatan Yeloğlu, “3 Kasım Salı günü ´her üye 1 fidan; 1 milyon yeni üye´ programı gerçekleştireceğiz. Bu sayede Hatay´ı eskisinden daha yeşil bir hâle getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.