İGM’de büyüklere masallar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

31 Ekim Cumartesi akşamı İskenderun Gençlik Merkezinde açık havada gerçekleşen Büyüklere Masal Gecesi katılımcılardan tam not aldı.

olarak düzenlenen ve İskenderun Gençlik Merkezi ile Leylmasalları’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği gece katılımcılardan büyük beğeni topladı.

İskenderun Gençlik Merkezi’nin çim sahasında açık havada pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen gece mistik ve masalsı atmosferi ile izleyenleri adeta büyüledi. Son zamanlarda bölgemizde meydana gelen olumsuz olaylardan sıyrılarak biraz da olsa endişeleri kenara bırakarak rahatlamaya dikkat çekilen gecede şehrimizde Leylmasalları olarak bilinen Serap Kart Tümkaya ve İskenderun Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Emine Dokuyucu Yıldırım anlatıcı olarak masallar anlattılar. Masallar kalbe şifa olsun diyerek izleyenleri gerçek dünyadan uzaklaştıran masal anlatıcılarının yanında katılımcılar arasında ufak bir çekiliş yapılarak kazanan kişiye akşamın anısına bir hediye verildi.

Dinleyicilerin masallarla büyülendiği gece hakkında açıklama bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı;

“Masal dinlemenin güzelliğini hepimiz biliriz ancak yaş aldıkça insan uzaklaşıyor tüm bu hayallerden. Yaşadığımız zor günlerin izlerini bir anda silmek hiç kolay değil ama biraz nefes almak endişelerden kurtulmak İçin düzenlediğimiz “Büyüklere Masal Gecesini büyülü bir atmosferde gerçekleştirdik. Başta masal anlatıcıları Serap Kart Tümkaya ve Emine Yıldırım olmak üzere katılım sağlayarak masal dünyasına adım atan seyircilerimize çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir akşamı birlikte tamamladık. Ve en başından bu yana bu güzel atmosferi tasarlayarak çok emek verdiğimiz Gençlik Merkezi Ekibime ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.