İZMİR’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ege Denizi’nde merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem Türkiye’yi yasa boğdu.

Yoğun olarak hissedilen İzmir depremi, büyük paniğe neden oldu. Bazı evlerin yıkıldı, çok sayıda bina da hasar gördü. Çevre illerde de hissedilen deprem İzmir’in yanı sıra Seferihisar’ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir’de bazı binaların yıkıldığı, çok sayıda binada da hasar oluştuğu belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer, bu gün Çalar Saat Hafta Sonu programına katılan İzmir’de meydana gelen depremle ilgili son gelişmeleri aktardı. Soyer, “Depremde şu ana kadar 24 kişinin can verdiğini, 804 kişinin yaralandığını belirterek, “AFAD’ın verdiği bilgiye göre 180 vatandaşımız hala enkaz altında. Çok titiz bir çalışma yürütülüyor. Ümit ediyorum ki,  bu insanlarımızı da kurtaracağız” dedi. Yakın bir zamanda İzmir’de bir deprem çalıştayı başlatacaklarını belirten Soyer, “Kısa bir süre önce belediyemiz bünyesinde deprem daire başkanlığı kurduk, kent genelinde çalışmalara başladık” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, twetterdan yayınladığı geçmiş olsun mesajında  “Ege’nin İncisi İzmir Geçmiş Olsun… Dualarımızda ve kalplerimizdesiniz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, İzmir’de meydana gelen depremin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı.


İzmir’de saat 14.50 civarında meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan binaların olduğu bildirildi. Konuyla ilgili CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar bir geçmiş olsun mesajı yayınlayarak:
“İzmir’de meydana gelen deprem bizi derinden üzdü. Halkımıza ve İzmir’imize geçmiş olsun. Can kaybının daha da artmamasını ümit ediyoruz. Tüm iyi dileklerimiz, dualarımız İzmir’le” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.