İSTE 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının tenis şampiyonu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yılı dolayısıyla düzenlenen tenis turnuvasının finali geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Finalde İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) sporcusu Mehmet Kürümüş çifte şampiyonluğa imza attı.

Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde akşam saatlerinde gerçekleştirilen final müsabakalarında hem tekler  (single) hem de karışık (mix) kategorisinde korta çıkan İSTE İskenderun Meslek Yüksek Okulu Metalurji bölümü öğrencisi Mehmet Kürümüş çifte şampiyonluk kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz yıl Antalya’da gerçekleştirilen Üniversiteler Arası 2. Lig Tenis müsabakalarında da mücadele eden İSTE sporcusu Kürümüş, hatırlanacağı üzere buradan da 3. olarak dönmeyi başarmıştı.

90 KİŞİ KATILIM GÖSTERDİ

İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen tenis turnuvası final müsabakalarına yoğun bir katılım olduğu gözlerden kaçmazken, toplamda 90 kişinin katılım gösterdiği turnuva da, karışık kategoride Kürümüş’e, Büşra Öztürk eşlik etti.  Genç sporcu turnuvaya İSTE Spor Koordinatörü Sıtkı Kahvecioğlu eşliğinde hazırlanırken final müsabakası sonrası kupa ve madalyasını ise İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın elinden aldı.

REKTÖR DEPCİ’DEN TEBRİK

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ve “İskenderun Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası’nda çifte şampiyonluğa imza atan İSTE öğrencisi Mehmet Kürümüş ve Büşra Öztürk ile Spor Koordinatörü Sıtkı Kahvecioğlu’nu tebrik eden” İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci; “Yakın bir zamanda tamamlanacak olan İSTE Spor Salonu’nda birçok branşta daha güzel başarılara hep birlikte imza atacaklarını” söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.