Yangından etkilenen aileler ve alanlarda inceleme yaptılar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı  İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül, ilgili /yetkili kurum ve kuruluş temsilci ve  amirleri eşliğinde Sarıseki Mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile görüştü.

Akarca, Sarıseki ve Azganlık Mahallelerinde yangından etkilenen alanlarda ve hanelerde mağduriyetin giderilmesi yönünde çalışmaları koordine et eden heyet,”Geçmiş Olsun” dileklerini sundu.

İlk olarak Azganlık Bölgesinde yangından etkilenen vatandaşları ziyaret eden İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” En büyük tesellimiz can kaybının olmaması” dedi.

“Vatandaşımızın yanındayız”

Başkan Fatih Tosyalı,” Yangın çıkar çıkmaz tüm ekipler yangın söndürme çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Yoğun bir çalışmanın ardından yangın bir süre sonra kontrol altına alındı. Şuan ekipler soğutma faaliyetlerine devam etmektedir. Valiliğimiz, belediyelerimiz tüm kurumlarımız koordinasyon içerisindeyiz ” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN

Vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Başkan Fatih Tosyalı, “Sağ olsun Bakanımız hemen yangın yerlerine geldiler. İncelemeler yaptılar. Kurumlarımız hasat tespit çalışması yapıyor. Rabbim cümlemizi her türlü görünür, görünmez kazadan beladan korusun. Gücümüz ve imkânlarımızın ölçüsünde, her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Onlara her konuda destek ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” şeklinde konuştu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.