HBB’DEN AŞÇILIK OKULU

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, bireylerin eğitim yaşamlarına katkı sağlayacak ve onları mesleki anlamda daha donanımlı hale getirecek hizmetlerini her geçen gün daha ileriye taşımaya devam ediyor.

Hatay halkının kişisel ve mesleki gelişimini ilerletmek amacıyla nitelikli çalışmalara imza atan ve uzman kadrosu ile hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, Aşçılık Okulu için geri sayıma başladı.

Hatay Meslek Edindirme Kursu (HATMEK), Unesco Hatay Gastronomi Evi,  Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile ücretsiz olarak düzenlenen Aşçılık Okulu’nda ilk eğitim programı ‘Aşçı Çırağı’ olacak ve haftanın 3 günü saat 17.00 ile 20.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Devam zorunluluğu olan ve 3 ay sürecek eğitime kayıt yaptırmak isteyen katılımcıların 18 yaşını doldurmuş olması gerektiğini vurgulayan yetkililer; başvuruların 1-6 Kasım tarihleri arasında Unesco Hatay Gastronomi Evi’nden kimlik fotokopisi ve mezuniyet belgesi ile şahsen yapılması gerektiğini belirtti.

Ayrıca koronavirüs salgını dolayısıyla sınırlı sayıda başvuru alınacağını ifade eden HBB yetkilileri, eğitim programı sonrasında katılımcılara MEB onaylı sertifika verileceğini ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.