Hatay merkezde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyetimizin 97. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen törene katıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Hatay Valiliği tarafından düzenlenen çelenk sunma törenine Başkan Savaş ile birlikte Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Akkurt, protokol üyeleri, ilçe belediye başkanları, gaziler, kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri, siyasi parti il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurlarında saygı ile eğilen Başkan Savaş, şükranlarını sundu. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına saygı duruşunda bulunuldu.
HBB Bandosu eşliğinde hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı’nın ardından Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu duygu ve düşüncelerini paylaşarak şeref defterini imzaladı.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.