Çıkan Hortum Arabasını Havaya Savurdu..! Selma Yılmaz’ı Allah Korudu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sarıseki’de meydana gelen orman yangını İskenderun Organize Sanayi Bölgesini de çevrelerken, Şampiyon Filtre’deki tahliye sırasında Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Selma Yılmaz’ın otomobilini savuran hortum yürekleri ağızlara getirdi.

Fabrikayı çevreleyen yangın sırasında şiddetli rüzgarda oluşan hortum, Selma Yılmaz’ın içinde bulunduğu aracı yukarı çektikten sonra yere çakması anında Selma Yılmaz’ın belinde küçük bir hasar meydana geldi.
Durumunun iyi olduğu öğrenilen Selma Yılmaz, bugün Adana’da küçük bir operasyon geçirecek.
Hortum sırasında otomobilindeyken aldığı darbe sonucu belinde oluşan küçük hasarın kalıcı bir sorun teşkil etmediği bilgisini veren Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yılmaz, ablası Selma Yılmaz’ın dostlarının telefonlarına bakmakta zorlandığını, merak eden, arayan, soran, dua eden, herkese teşekkürlerini, selam ve sevgilerini ilettiğini aktardı.
Adana’da gireceği ameliyat sonrası Cuma günü taburcu edilmesi beklenen Selma Yılmaz’ın, bir süre de evinde istirahat edeceği öğrenildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.