İTSO Başkanı Yılmaz Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Özel  Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ne  nezaket ziyaretinde bulundu.

Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   müdürü Deniz Karaoğlan, Kurucu Musa Gök ve Okul idarecileri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı nezaketle karşıladılar.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette,yeni eğitim öğretim yılında  yaşanan sorunlar ve pandemi  süreci ele alındı.

Özel  Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   müdürü Deniz Karaoğlan, yeni açılan  okulları hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a teknik ve detaylı bilgiler verdi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, idareciler ile birlikte sınıfları ve laboratuvarlarıda  gezerek, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi ve okul tercihlerinin çok isabetli olduğuna vurgu yaptı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.