İskenderun Belediyesinden Engelsiz Gezi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, düzenlemiş olduğu sosyal ve kültürel çalışmalar ile toplumun her kesiminden bireylerin takdirini alıyor.

Özel bireylere tekne turu düzenleyerek muhteşem bir gün geçirmelerini sağlayan Başkan Tosyalı, “Sevgi her engeli aşar” dedi.

-İskenderun Belediyesinden Engelsiz Gezi

-Başkan Tosyalı’dan Engelli Bireylere Özel Tekne Turu

-Engelli Bireylerin Tekne Turu Mutluluğu

ÖZEL BİREYLERE SEVGİ DOLU MASMAVİ TUR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Engelsiz Atölye kursiyerleri için tekne turu düzenledi.

Körfezde tekne turunda eğlenen bir tanesi görme engelli olmak üzere yaklaşık 35 özel birey Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederken, teknede ‘Sevgi her engeli aşar’ sloganı yankılandı.

Başkan Tosyalı, teknede tüm özel bireyler, öğretmen ve velilerle yakından ilgilendi.

Tekne turunun başında duygularını aktaran Belediye Başkanı Tosyalı, sevginin yenemeyeceği engel yoktur sözünden yola çıkarak, özel eğitime ihtiyacı olan bireylerle ilgili tüm sorumluluklarını yerine getirmek gayretinde olduklarını söyledi.

Teknede yapılan müzik yayınıyla birlikte keyifli vakit geçiren özel bireyler, şarkılara eşlik ettiler, çiftetelli oynadılar.Özel bireylerden biri kaptan köşkünde dümenin başına geçerken, Başkan Tosyalı da O’na eşlik edince keyifli diyaloglar yaşandı.Özel bireyler, öğretmen ve veliler, Başkan Tosyalı’ya gezi için teşekkür ettiler.Başkan Tosyalı, engelli kardeşlerimiz ne zaman isterlerse her zaman tekne gezisi başta olmak üzere her türlü aktivite için hazır olduklarını söyledi. Unutulmaz bir gün yaşayan özel bireylere tekne gezintisi sırasında ikramda bulunulurken, gezinin sonunda Başkan Tosyalı tarafından oyuncaklar dağıtıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.