DP Arsuz İlçe ikinci teşkilat Kongresi yapıldı  İlmettin Köybaşı yeniden ilçe başkanı seçildi… 

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Demokrat Parti (DP) Arsuz ilçe ikinci olağan kongresi, Arsuz, Sultanköy Tesislerinde yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan kongreye DP Hatay İl Başkanı Mahmut Ekmen, DP  Hatay İl Başkan yardımcısı Recep Çetin, partililer ve diğer konuklar katıldılar. Yapılan konuşmalardan sonra seçime geçildi. Yapılan seçim sonrası tek liste ile gidilen seçimde İlmettin Köybaşı ve yönetimindeki arkadaşları güven tazelediler.  

Seçim sonrası Arsuz DP İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluştu; Başkan İlmettin Köybaşı, yönetim kurulu asil üyeler; Yusuf Yürek, Murat İnan, Turgay Köybaşı, İmadettin Topal, Necati Yılmaz ve İsmail Kuru. DP İl Kongresi delege adayları ise şu isimlerden oluştu; İlmettin Köybaşı, İsmail Kuru, Yusuf Yürek, Murat İnan, Turgay Köybaşı, İmadettin Topal, İbrahim Çapa, Serkan Bedir, İsmail Korkmaz.

Başkan İlmettin Köybaşı, genel kurul sonunda teşekkür konuşması yaptı 

DP Arsuz ikinci olağan genel kurulunun sonunda DP Arsuz İlçe Başkanı İlmettin Köybaşı, aşağıdaki ifadelerle bir teşekkür konuşması yaptı;

“Demokrat Parti Hatay Hatay İl Başkanım Sayın Mahmut Ekmen, Demokrat Parti Hatay İl Başkan yardımcım, Sayın Recep Çetin, Arsuz Demokrat Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz, delege arkadaşlarım, tüm partililerimiz ve diğer değerli konuklar. Hepinize hoş geldiniz diyor ve sizleri saygıyla selamlıyorum.

Demokrat Parti, Arsuz İlçe Teşkilatı 2. Olağan Genel kurulu hepimize hayırlı olsun. Bize ikinci kez güven gösterdiniz. Hepiniz sağ olun, var olun. Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal ve Demokrat Parti’nin tüm genel merkez yöneticileri ve Hatay İl Teşkilatımızla birlikte, partimizi daha fazla büyütmek ve tanıtmak adına elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Hedefimiz genel ve yerel meclisler olacaktır. Tüm Demokrat Parti neferleriyle aynı yolu omuz omuza yürüyeceğiz.

Yolumuz açık olsun. 2. Olağan Genel Kurulumuz tekrar hayırlı olsun. Hepinize tekrar sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.