Anguslar, Sosyal medyada da Gündem oldu!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun limanına her gelişlerinde sosyal medyada Gündem oluşturan anguslar, dünden bu yana yeniden Kent gündemine taşındı. İskenderun’da yaşayan vatandaşlar kötü kokulardan dolayı sosyal medyada yakınma ve eleştirileri paylaştılar. Bu paylaşımlara cevap olarak verdiği mesaj ile İskenderun kamuoyunu aydınlatan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Değerli hemşerilerim” Diyerek başladığı paylaşımda kent halkına şöyle seslendi”

*
Yapmış olduğum görüşmede gemilerin yaydığı kötü koku ve çevre sağlığı konusunda alınan önlemlere ve gerekli yaptırımlara ilaveten daha fazla hassasiyet gösterilmesini net bir şekilde ifade ettim.
*
Limanın sahipleri ve İskenderun limanı yöneticileri de bir daha çevreye yayılan bu tür kötü kokuların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri ek ilave önlemlerle eksiksiz alacaklarını beyan ettiler.
*
Toplumumuzu yakından ilgilendiren konuların her zaman takipçisi olmaya devam edeğiz.
*
Halk sağlığı her zaman birinci önceliğimizdir.”

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.