İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden İGC’ye Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli tarafından karşılanan Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve Tesis Amiri Ufuk Dinçer kurum olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak pandemi kuralları çerçevesinde masa tenisi, okçuluk, tenis, badminton, karate, teakwando, basketbol, voleybol, jimnastik gibi birçok branşta kursların verildiğini aktaran Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, “Kurumumuzda faaliyetlerimiz pandemi kuralları çerçevesinde devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırım programına aldığı ve AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in girişimleri ile İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı birçok yatırımların projeleri tamamlanıyor. Bunların başında geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve çalışmaları devam eden sentetik çim sahamız FIFA standartlarına uygun hale getiriliyor. Yüklenici firma çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanı sıra ilçemize Spor Toto Teşkilatı ve belediyemiz aracılığıyla pek çok spor tesisi kentimize kazandırılmaktadır. Çalışmalarda devam etmektedir. Aynı zamanda Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzumuzun yıkım kararı çıkmış olup, yerine en kısa zamanda olimpik bir yüzme havuzu projesi yapılacaktır. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamımız İskender Yönden ve Belediye Başkanımız M. Fatih Tosyalı’ya da teşekkür ediyoruz” dedi.

Gündel, İGC yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.