Arsuz Kent Konseyi Yangının yaralarını sarıyor…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yerinde ve zamanında yapılan yardım ve desteklerin yerine bulduğunu ve anlamlı olacağı düşüncesinden hareket eden  Arsuz Kent Konseyi, ilçe sınırları içerisinde yangından zarar gören aileleri ziyaret etti.

Ekogündem-Haber Merkezi

Arsuz Kent Konseyi Başkanı İskender Sayek,  Arsuz Kent Konseyi Genel Sekreter Leyla Sakaroğlu, Arsuz Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Remziye Berkyürek ve konsey üyelerinin hazır bulunduğu durum tespiti çalışması yangının hemen akabinde başladı.

Heyet olarak yangından etkilenen Arsuz’un Nardüzü, Kışla, Karahüseyinli mahallelerinde evi yanan sakinleri ziyaret eden Arsuz Kent Konseyi, geçmiş olsun ziyaretlerine öncelikli acil ihtiyaçlarının bir bölümünü karşıladı. Mağdur ailelerle bire bir görüşen Arsuz Kent Konseyi üyeleri, ihtiyaçların temini için çalışacaklarını ye elden geldiği oranda yaraların sarılması için çalışacaklarını ifade ettiler. Arsuz Kent Konseyinin programının Karahüseyinli durağında Mahalle muhtarı Namık Ordulu da da eşlik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.