-İskenderun Belediyesi Park Bahçe Ekipleri Ağaçlarda Sonbahar Budaması Yapıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi kent genelinde ağaçların mevsimlik budama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Daha yeşil bir İskenderun için çalışan İskenderun Belediyesi, yeşil alanların tamamının bakımlarını da düzenli bir şekilde gerçekleştiriyor.

Çalışmalar ile ağaçların yaklaşan kış aylarına daha hazır bir şekilde girmeleri hedefleniyor.

Yürütülen bakım ve budama çalışmaları ile araç geçişlerine engel olabilecek, yayaların hareketlerini kısıtlayıcı nitelikte aşağı yönlü sarkan, trafik ışıkları ve trafik yönlendirme levhalarının görüşüne engel olan ve aynı zamanda da kurumuş rüzgârlı-yağışlı havalarda tehlike oluşturan ağaçların bakım ve budamaları yapılıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler vererek; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, cadde, sokak ve parklarda ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler kent genelinde bulunan parklarda, yeşil alanlarda ve refüjler de budama çalışmalarını yaparak, ağaçları kışa hazırlıyor.İskenderun’un hemen hemen bütün caddelerinde gerçekleştirilen çalışmalar önümüzdeki günlerde de devam edecek”dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.