BOZDOĞAN :BTP’NİN ŞAHLANIŞ KONGRESİ OLACAK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bağımsız Türkiye Partisi  18 Ekim Pazar günü Olağanüstü Kongreye gidiyor. Kongre öncesi BTP MYK Üyesi  Şahin BOZDOĞAN  açıklamalarda bulundu.
Bozdoğan “19 yıl önce BTP güneşi doğdu. Bugün ve yarın dünya insanının  kurtuluşu olacaktır.Türkiyenin ve tüm insanlığın refahı parti projemiz olan Milli Ekonomi Modelinin iktidarıyla  mümkün olacak.” dedi.


Merhum Genel Başkan Haydar BAŞ beyin dikkat çektiği üzere  Türkiye karanlık bir dehlizden geçiyor . Fikri ve teorisi  Türk insanından uzak ,İNSAN  merkezli olmayıp sadece sermaye sahiplerini  doyurmak üzere inşaa edilmiş tüm ekonomik sistemler çökmeye mahkumdur.
Sürekli sistem yanlış diyoruz kendimize soralım “Güçlü devlet olduğu için mi halk zengin oluyor yoksa halk zengin olduğu için mi GÜÇLÜ DEVLET oluyor.
Ne demiş Edebali “insanı yaşat ki  devlet yaşasın bu ekonomik şartlarda zam ve vergilerle,2300 lira asgari ücretle ne insan yaşar ne de devlet.
Halk olmazsa devlet olmaz dolayısıyla halkların oluşturduğu devlet bir baba gibi halkına sahip çıkmalı sırtını giydirmeli ,karnını doyurmalı,devlet halkıyla bir ve beraber olmalıdır.
Vatandaş İş  istiyor,  Aş istiyor, Hak veAdalet  istiyor. Bu da  ancak gelir dağılımında adaleti  ,istihdam ve sürekli büyümeyi sağlayacak olan M.E.M ile mümkündür.

Vatandaşlık maaşı ,ev hanımı  maaşı ve son dönemde  iktidar, muhalefet  ve iktisatçıların dillerinden düşürmediği “ MİLLİ PARA “ yine BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ nin  tezi olan MİLLİ EKONOMİ MODELİNE aittir.
Bu projenin sağından solundan alıntı yapmakla olmaz, tez bir  bütündür.Bu nedenle ne iktidar ne muhalefet  Türkiye’nin sorunlarını çözemez reçete bellidir .
MİLLİ EKONOMİ MODELİ ve SOSYAL DEVLET anlayışı olmadan ekonomiyi düzeltemeyiz .Türkiye ve Türk Dünyasının kurtuluşu bu anlayıştır.
Daha önce  Azerbaycan’a yapılan saldırılara karşı  “AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”  açıklamasında bulunan  Bozdoğan  Kardeş,aynı inanç aynı kültür,aynı dava ,aynı ülküyü paylaşanın adıdır Azerbaycan Türk’ü kardeşlermizin yanındayız dedi
18 Ekim Pazar günü yapılacak olan  kongremiz milletimize ve devletimize hayırlara vesile olması dileğiyle.Genç dinamik Genel başkanımız sayın Hüseyin BAŞ liderliğinde KUTLU kaderleri yaşayacağımız mutlu müreffeh yarınlar dileğiyle . Aziz Türk Milletine  saygılarımızı sunarız”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.