İTSO’DAN LİYA MARİN’E ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Levent Hakkı Yılmaz, beraberinde Oda yönetim kurulu üyeleri ve  iş insanıyla birlikte LiyaMarin Yaşam Merkezini ziyaret ederek projeyle ilgili bilgiler aldı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve beraberindeki heyeti, LiyaMarin Projesini yürüten İnşaat firmasının yönetim kurulu başkanı Sedat Aslan ve şirket yetkilileri karşıladı.

Kentin merkezinde hızla yükselen 5 yıldızlı yeni yaşam merkezi Laminarya projesini bizzat gezip inceleyen Başkan Yılmaz son gelişmeler ve tamamlanmak üzere olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Sedat Aslan; “İTSO başkanımız Sayın Levent Hakkı Yılmaz ve değerli iş insanlarımıza ziyaretlerinden ve Projemize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Daha önce projeyi başlatan firmanın ekonomik sıkıntıları nedeniyle bir süre sekteye uğrayan projeyeinandık ve ciddi bir yatırım yaparak sahiplendik. Kendimize güveniyoruz Projeyi tüm unsurlarıyla LiyaMarin adıyla üstlendik. Müşterilerimize ve yatırımcılarımıza 2020 yılı içerisinde anahtar teslimine başlayacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.