İskenderun Kuyumcular Odası, Saadet Partisi Hatay İskenderun yöneticilerinin ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetim kuruluna tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bugün İskenderun Kuyumcular Odası, Saadet Partisi il ve ilçe yöneticileri ile Esnaf Odaları Başkanları İGC’ye konuk oldular.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti. IGC Başkanı Rızkallah Terbiyeli ve yönetimi tarafından ağırlanan Oda Başkanı Fırat, yeni yönetime Türk Bayrağı armağan etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Bu anlamlı hediye ve nazik ziyaretleri için oda başkan ve üyelerine teşekkür eden IGC Başkanı Terbiyeli, kuyumcular odasının her türlü sosyal etkinliğe önderlik ettiğini söyledi.

Saadet Partisi il ve ilçe yöneticileri de İGC’ye kutlama ziyareti yaptılar. Saadet Partisi GİK üyesi Necmettin Çalışkan, Türkiye de muhalif olan herkesin, her kesimin sesinin kısılmak istendiğini, hiçbir eleştiriye tahammülün olmadığını, önemli sayıda basın organının adeta Külliye’den yönetildiğini öne sürdü. Çalışkan, ‘’Özellikle son çıkarılan internet yasası ile sıkıntı arttı. Yayın organları Saray’da kurulan sistem ile adeta dizayn ediliyor. Basın baskı altında tutuluyor. Bu baskıyı yapanlar bilmelidir ki düştüklerinde en çok bu basına muhtaç olacaklar. Tıp adamlarına saldıran bazı hasta yakınlarının kravatlı versiyonları da gazetecilere saldıranlardır. Bir basın işvereni olarak söyleyebilirim ki bugün basın tarihinin en kötü günlerini yaşıyor.’’ Dedi.

SP İl Başkanı ile İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik de İGC yönetimine hayırlı olması dileklerıni ilettiler.

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli de ziyaret ederek kutlayan tüm konuklara teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.