Ömer Erdoğan Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Teknik Direktör Ömer Erdoğan Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi

Zorlu bir rakiple oynadık, sezon başından beri ciddi transferler yapan bir takım Fenerbahçe. Zor geçeceğini biliyorduk. Takım savunmasını çok iyi yaptık. Oyuncularımı kutluyorum. İlk dakikadan, uzatma dakikalarına kadar, sahada savaşan bir takım izledik. Tabi ofansif anlamda bazı eksiklerimiz var, onun da analizini yapacağız. Topu 3. bölgeye taşımada sıkıntılar yaşadık. 10 kişi kalana kadar nerdeyse pozisyon vermedik. Oyuncularım sahaya karakterlerini koydular. Birbirleriyle yardımlaşan, birbirlerinin açığını kapatan, rakibe fazla pozisyon vermeyen bir takım izledik ve bu bizi çok mutlu etti. Bu maçı unutup önümüzdeki Kasımpaşa maçına odaklanacağız.

Kırmızı kart gören Ruben ve Sackey’in pozisyonlarını tekrar izleyip, varsa hatalarının üstüne konuşacağız.

Bizim oyun felsefemizde pas yapmak, geçişleri ve atakları hızlı gerçekleştirmek var. Bunu geçen hafta Başakşehir karşılaşmasında da yaptık. Tabi daha iyisini yapmak için çalışmalara devam edeceğiz. Daha üretken bir takım olmak için çalışacağız.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.