Milletvekili Güzelmansur ve Samandağ İlçe Başkanı Abacı da Covid-19 yakalandığını söyledi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve Samandağ CHP İLçe Başkanı Turgay Abacı’nın COVID-19 testi pozitif çıktı.

Sosyal medya hesabı üzerinden COVID-19 testinin pozitif çıktığını açıklayan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, şuan evde dinlendiğini ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu açıklayan Güzelmansur, şu ifadeleri takipçileriyle paylaştı.

 

 

“Son günlerde COVID-19 hızla yayılıyor, artan vakalar bunu açıkça gösteriyor. Dikkatli olmaya özen gösterelim. Ayrıca pandeminin ülkemizde görüldüğü ilk günden bu zamana kadar fedakarca mücadele veren tüm sağlık çalışanlarımıza, eczacılarımıza şükranlarımı sunuyor, sağlıklı günlerde tekrar bir araya  gelmeyi temenni ediyorum. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız.”

Samandağ CHP İLçe Başkanı Turgay Abacı, bu gün sosyal medya hesabından duyudu.

 

“Dün yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıkmıştır.Hastanede tedavi altındayım.Bu süreçte arayıp,soran geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dost ve arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum.Bu virüs ciddi anlamda dikkate alınması gereken bir hastalık.Lütfen çok dikkatli olun.
Görüşmek üzere İnşallah.”

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.