İTSO Başkanı YılmazTicaret ve Sanayi Odaları Konsey Toplantısına katıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

ürkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, video konferans aracılığıyla yapıldı.​​

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Konsey Yönetim Kurulunda  görevli Levent Hakkı Yılmaz, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na İskenderun ekonomisindeki son gelişmeleri ve üyelerin sorunlarını aktardı.

 

 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 13 Nisan’daki son konsey toplantısının üzerinden yaklaşık 5 ay geçtiğini, bu süre zarfında TOBB olarak, Oda/Borsalar ve Sektör Meclisleri ile birlikte çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Hisarcıklıoğlu konuşmasında; “Sizler, tüm Oda-Borsa başkanlarım, üyelerimizin sesini duyurdunuz, dertlerine tercüman oldunuz. Allah hepinizden, emeklerinizden ve gayretlerinden razı olsun. Biliyorsunuz, sizlerin tüm bu çalışmaları sayesinde, Mart ayında 70 maddelik bir öneri setini, Cumhurbaşkanımıza sunmuştuk. Bunların büyük bir kısmı hayata geçti, geçmeye de devam ediyor. İşte en son, eğitim sektöründeki KDV oranı indirildi. Kısa çalışma ödeneğinden faydalanma süresi 31 Ekim’e uzatıldı. Sette yer alan tüm hususların hassasiyetle takipçisi olmayı sürdürüyoruz. Sizlerden gelen tüm öneri ve talepler mutlak suretle değerlendiriliyor” dedi.

Hisarcıklıoğlu, toplantıda takip ettikleri pek çok konu daha olduğunu belirterek bunlar hakkında kısa bilgiler vererek, başkanlardan gelen değerlendirmeleri de not altı.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte toplantıya katılan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, toplantının son derece verimli geçtiğini belirterek, “Bölgemizin ekonomik ve sosyal  konuların yanı sıra üyelerimizin de sorunlarını anlatma fırsatı buldum ve toplantı oldukça verimli geçti.” Şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.