Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü: Yaşamak için desteğe ihtiyacımız var!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2017 yılının Aralık ayında kurulan Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü, kuruluşunun ilk yılında lig ikincisi olarak sezonu kapadı. Kulüp bünyesinde 74 lisanslı voleybolcusu bulunan takımın tamamı Hataylı kızlardan oluşuyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Bekmez, takıma sponsor bulunmaması halinde kulübün kapanacağından duyduğu endişeyi dile getirirken, Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü’nün yaşatılması için destek arayışlarının sürdüğünü ifade etti.

 

Geçen sezon şampiyon olarak Türkiye İkinci Ligi’ne yükselmeye hak kazanan Hatay Voleybol Gençlik Spor Kulübün kurucusu ve Kulüp Başkanı Mehmet Bekmez, Türkiye’de, 2. Lig’de bulunan 84 spor kulübünden biri olduklarını belirterek şöyle konuştu:

 

“Hataylılardan destek bekliyoruz”
Hatayspor’un Süper Lig’e çıkma başarısının en büyük temeli, biz Hataylıların maddi ve manevi destekleridir. Bu desteklere öncülük eden, başta Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’tır. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Kadın voleybolu; Avrupa’da ve dünyada derece ve şampiyonluk getiren bir spor dalıdır.

Hataylı kızlarımızın ulusal  ve uluslar arası spor arenasında neden mücadele etmesin ve neden başarılar elde etmesin?  Hataylı voleybolcu kızlarımız futbolda bir futbolcuya verilen maaşın 10/1 ile mucizeler yaratılabilir. Kızlarımız Milli takımda oynayabilir, beden eğitimi öğretmeni, antrenör olabilir.  Kız çocuklarımızın elinden tutmalı ve sporda desteklemek gerekli.  Sponsor desteği bulamazsak üzülerek belirtmeliyim ki bu kulüp kapanacak ve ligden çekileceğiz.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.