Bakan Pakdemirli Hatay’a geldi…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’ın Samandağ ilçesinde başlayan ve Antakya ilçesine de sıçrayan orman yangınında alanında incelemelerde bulundu.

Samandağ ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi mevkiinde önceki çıkan orman yangını 2 defa kontrol altına alınmasına rağmen rüzgar ve sıcak havanın da etkisiyle yeniden alevlendi. Antakya İlçesi sınırlarında bulunan Kisecik ve Karlısu mahallelerine de sıçrayan yangını yerinde görmek ve yangın alanında inceleme yapmak üzere Hatay’a geldi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Yayman ve Sabahat Özgürsoy Çelik ile birlikte meydana gelen orman yangını söndürme çalışmalarını alanda takip etti. Yangından zarargören köylülerle görüştü.

Tarım ve Orman Bakanı  Pakdemirli, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile birlikte ilimizde devam eden orman yangınında havada yapılan inceleme sonrasında açıklamalarda bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay Valisi Rahmi Doğan,  Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Yayman, Mehmet Güzelmansur,  İsmet Tokdemir ile birlikte yangın söndürme çalışmalarının devam ettiği Kisecik Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.