İsdemir, ilk defa kurumsal yönetim derecelendirme notu aldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İsdemir, ilk defa kurumsal yönetim derecelendirme notu  aldı… OYAK Grubu şirketlerinden İsdemir’in kurumsal yönetim ilkelerine uyum derecelendirme raporu ve notu açıklandı. Şirketin ilk kurumsal yönetim derecelendirme notu 9,45 (%94,55) olarak belirlendi.

Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş tarafından hazırlanan kurumsal yönetim ilkelerine uyum derecelendirme raporu tamamlandı. 9,45 notu ile İskenderun Demir ve Çelik A.Ş, bu yıl ilk defa kurumsal yönetim derecelendirme notu aldı.

Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri tarafından gerçekleştirilen araştırmanın metodolojisi; Pay Sahipleri, Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık, Menfaat Sahipleri ile Yönetim Kurulu başlıkları altındaki değerlendirmelere dayanıyor. Bu başlıklar altındaki 408 kriterin analizi sonucu, ilgili kuruluşların kurumsal yönetim derecelendirme notları 10 üzerinden değerlendiriliyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.