Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi. Başkan Gül; “19 Mayıs 1919 Samsun’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde yakılan kurtuluş meşalesinin 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kesin ve kalıcı bir zaferle sonuçlanmıştır.

Büyük ve tarihi olayları ancak büyük milletler yaşayabilir sözünün hayat bulduğu vatan topraklarımız, 30 Ağustos zaferiyle ezeli ve ebedi vatanımız olduğunu tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiş ve Başkomutanımız ve silah arkadaşları, ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza olanak sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz şahsiyetlerdir.

İşte bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferinin 98. yıl dönümünde, kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, al bayrağımızın onuru uğruna ilk günden bugüne şehit olan kahramanlarımızı saygıyla, gazilerimizi minnetle yad ediyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.