Başkan Fatih Tosyalı: Bu gün ev ve işyerlerimizi bayraklar ile donatalım

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “30 Ağustos’ta ev ve işyerlerimizi bayraklar ile donatalım” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bayrak dağıtımı yapacaklarını söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramını milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutlayacaklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şunları kaydetti:

“Haydi, İskenderun30 Ağustos’ta evlerimiz ve işyerlerimiz şanlı Ay Yıldızlı Bayraklarımızla Donatılsın. Bu çerçevede Belediyemiz Kültür Müdürlüğü ile birlikte gençlerimiz vatandaşlarımıza 28 Ağustos Cuma günü saat 13.30’da bayrak dağıtacak.

Bayrak dağıtım noktalarını ise havuzlu çarşı, Kaptan Paşa Cami, Hamidiye Cami, Atakaş Cami olarak belirledik.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.