Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar bakımda

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, yemyeşil bir Hatay için sürdürdüğü hizmet kapsamında şehir genelindeki yeşil alanlarda budama, çim biçme ve ağaçlandırma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehrin ana caddeleri başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklardaki ağaçların budama ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.  HBB ekipleri, İskenderun Meydan Mahallesi ve Karaoğlanoğlu Caddesi’nde ağaç budama, çim biçme ve orta refüj şekillendirme çalışmaları gerçekleştirerek kent estetiğine katkı sundu.

,Ayrıca ekipler, Dörtyol ilçesine bağlı Onbaşı Göbeği’nde mevsimlik çiçeklerin aralarında çıkan yabani otların da temizliğini gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR İL GENELİNDE DEVAM EDİYOR

Vatandaşlardan ve resmi kurumlardan gelen uygun talepleri de değerlendirdiklerini ifade eden ekipler, budama, çim biçme ve ağaçlandırma çalışmalarının il genelinde devam ettiklerini bildirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.