Peynirciler Pasajı esnafı pasajın yenilenmesini istiyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Başkan Fatih Tosyalı, Peynirciler Pasajı esnafı İle Bir Araya Geldi… Belediye Başkanı: Peynirciler Pasajını daha güzel hale getireceğiz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Peynirciler Pasajı esnafı ile bir ara gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

 

Esnafların taleplerini yerinde dinleyerek, çözüm üreten Başkan Fatih Tosyalı, Peynirciler Pasajı esnafının görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Başkan Fatih Tosyalı,  İskenderun Belediyenin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili de bilgiler vererek,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar her zaman esnafımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Sık sık esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımızın görüşleri öneri bizler için çok önemli. Peynirciler pasajımız İskenderun’umuzun en eski pasajlarından bir tanesi. Burayı daha güzel daha modern bir hale getireceğiz “dedi.

 

 

Daha öncede çarşı merkezinde birçok düzenleme yaptıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı, düzenlenen kahvaltı programı sonrasında tek tek işyerlerini ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan Fatih Tosyalı’nın ziyaretinden dolayı memnuniyeti dile getiren pasaj esnafları ise pasajın yenilenmesi ile ilgili görüş, öneri ve düşüncelerini Başkan Fatih Tosyalı’ya ilettiler.

Program sonrasında Başkan Fatih Tosyalı ve pasaj esnafı pasaj binasını incelediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.